Administrare imobile sector 6

administrare imobile sector 6

Administrare imobile Sector 6 Bucuresti

Administrare imobile Sector 6 Bucuresti – in zona de actiune a firmei noastre

Ne ocupam de administrare imobile sector 6 in Bucuresti.

Administrrare imobile sector 6 – Pentru asociatii de proprietari din Sector 6 punem la dispozitie administrator bloc atestat, experti contabili autorizati, personal tehnic autorizat si dedicatie dovedita astfel incat sa oferim un serviciu performant.

Avem in vedere o administrare blocuri eficienta pentru asociatiile de proprietari pe care le administram si, din acest motiv, pastram legatura cu factorii responsabili din Sector 6 cum ar fi Primaria Sector 6, ADP Sector 6, Politia locala Sector 6.

In ceea ce priveste serviciile de administrare imobile, o mare parte a activitatii il ocupa serviciul de administrare blocuri oferit pentru Asociatiile de proprietari din Sector 6 Bucuresti.

Aceasta furnizare de servicii se realizeaza in functie de Hotararea Asociatiei de Proprietari cu care de altfel se incheie si Contractul de Prestari Servicii de administrare imobile.

Contractul de administrare imobile se poate incheia fie pe o durata determinata cu posibilitate de prelungire fie pe o durata nederminata cu posibilitatea de incetare a acestuia in cazul unor nemultumiri avute de asociatia de proprietari.

Serviciile de administrare imobile prestate de catre societatea noastra in Sectorul 6 sunt conforme in cele mai mici detalii cu prevederile legale in domeniu aflate in vigoare. Avem tot timpul in vedere respectarea stricta a prevederilor din Legea 230 din 2007 , Legea Asociatiei de Proprietari si a celor din HG 1588 din 2007, Normele de aplicare pentru Legea Asociatiei de Proprietari.

Orice modificare a legislatiei va fi pusa in aplicare fara intarziere, astfel incat asociatiile de proprietari administrate de societatea noastra sa nu aiba niciun fel de probleme legale sau fiscale.

Pentru asociatiile de proprietari din Sector 6 Bucuresti oferim:

 

Pentru orice problema legata de administrare imobile sau alte servicii pentru blocuri in Sectorul 6 Bucuresti, va rugam sa ne contactati prin formularul de mai jos.

Veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

 Vocea clientului

De cand administrarea blocului nostru a fost preluata de MP Group nu mai avem certuri in bloc legate de listele de intretinere. Totul este atat de clar si transparent incat orice discutie este fara subiect. Multumim si tineti-o tot asa!

Sunt cenzor la blocul in care locuiesc de aproape de 10 ani. Aveam dese probleme cu modul de repartizare a cheltuielilor. Tinand cont ca avem 300 de apartamente, mereu era cate unul nemultumit. De cand MP Group a preluat serviciile de administrare bloc mi-am cam pierdut obiectul muncii. Totul este clar, transparent si vizibil pe internet incat acum avem 300 de cenzori.

Pentru solicitari de oferta va rugam sa completati formularul de mai jos. Pentru orice alte informatii va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail office@mpgroup.ro. Multumim!

Sector 6 – www.wikipedia.org

Va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului urmator.

Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

* indicates required field

 

1992-2018 – Servicii de administrare blocuri – administrare imobile oferit de MP Group
%d blogeri au apreciat: